Voordelen van gastouderopvang

Gastouderopvang is een vertrouwde vorm van opvang met een zeer persoonlijk karakter. Omdat kinderen thuis of bij de gastouder worden opgevangen ontstaat er een huiselijke, gezellige en veilige sfeer. Gastouderopvang biedt kinderopvang gecombineerd met huiselijke geborgenheid. Uw kind doet mee aan alle gezinsactiviteiten. Van slapen en eten tot spelen en boodschappen doen. Bij thuisopvang bespreken we in overleg wat uw wensen zijn ten aanzien van licht huishoudelijke taken. Ons streven is om u als vraagouder van zoveel mogelijk gemakken te voorzien, zodat u zorgeloos aan uw werkdag begint en na afloop ontspannen thuis kunt komen. Hoe flexibel is flexibel eigenlijk? Bij de reguliere opvang is dit toch afgebakend. Dit is met name het geval als het gaat om uren die buiten kantoortijden vallen, waardoor het misschien net niet aansluit op uw werk- of studietijden. Gastouderopvang is dus ook voor deze ouders de ideale oplossing.

Voordelen van FlexLife op een rijtje:

Flexibel aanbod voor ouders die onregelmatige tijden of in nachtdiensten werken.FlexLife verzorgt voor ouders kosteloos de benodigde gegevens en berekening voor aanvraag kinderopvang toeslag.Uw kind word in een kleinschalige gezinssituatie opgevangen.Mogelijkheid om de gastouder huishoudelijke taken te laten uitvoeren.Ouders die graag de oppas van grootouders of vrienden en vriendinnen formeel geregeld willen hebben.U kunt uw opvoedingswensen afstemmen met de gastouder.Bij ziekte of vakantie van de gastouder verzorgt het gastouderbureau een alternatief indien gewenst en mogelijk.

Verder houden wij u op de hoogte van de diverse ontwikkelingen op het gebied van de kinderopvang, waaronder cursussen, opvoedkundige tips en advies van deskundigen. Wij zien de voordelen van een kleine organisatie; korte lijntjes, en snelle en persoonlijke communicatie tussen ouders, gastouders en FlexLife. Ons streven is een goede en open relatie met ouders en gastouders. Dit alles in het belang van het welzijn en de positieve ontwikkeling van uw kind.

Sinds januari 2016 heeft FlexLife een franchiseformule en werken wij met franchisenemers en regioconsulenten. Hierdoor blijven wij in staat om de huidige kwaliteit en het persoonlijk contact te waarborgen.