Scholing en educatie

Diploma Helpende Zorg en Welzijn MBO

Heeft u al enige tijd ervaring met de zorg voor kinderen, maar bent u nog niet in het bezit van de vereiste papieren? Dit hoeft geen probleem te zijn.

Via e-learning kunt u nu binnen 10 weken het diploma behalen dat u nodig heeft om officieel als gastouder van start te kunnen gaan. U hoeft uw huis dus niet te verlaten en kan de cursus in eigen tempo volgen. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar www.evc-centrum-nederland.nl. U kunt ook contact met ons opnemen.

EHBO

Calamiteiten kunnen zich altijd voordoen, het is fijn als u dan weet hoe u het beste kan handelen. Het is dan ook wettelijk verplicht in het bezit te zijn van een kinder- EHBO diploma. Nieuw is dat u de theorie met het daarbij horende examen via e-learning kan doen. Dit scheelt veel tijd en bovendien kunt u het in uw eigen tempo doen. Wanneer u dit heeft afgerond kunt u snel instromen bij het praktijk gedeelte, waar u ongeveer drie uur de tijd voor moet nemen.
Wij verwijzen u hiervoor door naar deze mogelijkheid of neem contact op met ons.
www.iedereenehbo.nl

Deskundigheidsbevordering

Bent u in het bezit van alle vereiste diploma’s, maar bent u toe aan verdieping op een bepaald ontwikkelingsgebied, neem contact met ons op en wij informeren u graag verder over de mogelijkheden.