Hoe stapt u over?

Stap 1

Zeg de overeenkomst met uw huidige gastouderbureau op en beëindig de eventuele incassomachtiging die u aan uw huidige gastouderbureau heeft afgegeven. Let op: lees de kleine letters goed om te kijken of uw huidige contract geen boetebeding bevat.

Stap 2

Controleer op www.toeslagen.nl naar welk IBAN-nummer de Belastingdienst de kinderopvangtoeslag maandelijks naar overmaakt. Als de toeslag op uw eigen rekening wordt gestort, hoeft u niets te doen. Als de toeslag op de bank- of girorekening van het gastouderbureau wordt gestort, dient u dit IBAN-nummer te wijzigen naar uw eigen rekening.

Stap 3

Vul ons inschrijfformulier in en stap over naar FlexLife. Belangrijk: vermeld op het formulier dat u de overstap maakt vanuit uw huidige gastouderbureau. U betaalt dan geen inschrijfkosten. Heeft u hierbij hulp nodig? Wij helpen u graag. Wij zijn 6 dagen per week bereikbaar: maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. U kunt ons bellen op telefoonnummer 085 – 00 300 70 of een e-mail sturen naar info@flexlife-bemiddelingsbureau.nl.

Wij houden u op de hoogte van de diverse ontwikkelingen op het gebied van de kinderopvang, waaronder cursussen, opvoedkundige tips en advies van deskundigen.

Wij zien de voordelen van een kleine organisatie, korte lijnen en snelle, persoonlijke communicatie tussen ouders, gastouders en FlexLife. Een goede en open relatie met ouders en gastouders is ons streven. Dit alles in het belang van het welzijn en de positieve ontwikkeling van uw kind.