Oppas bij FlexLife

Is werken als oppas iets voor u en woont u in een regio waar wij werkzaam zijn? Bent u op zoek naar werk, een baantje dat ideaal te combineren is met uw studie of gewoon een leuke bijbaan om iets extra’s mee te verdienen? En heeft u affiniteit en ervaring met kinderen? FlexLife biedt u een vrijblijvende, veilige en persoonlijke manier om dit te realiseren met onze oppasservice.

Bij FlexLife willen we dat iedereen die via ons oppast in het bezit is van een EHBO-diploma. Voor jezelf en de ouders geeft dit zekerheid dat je weet hoe je in elke situatie moet reageren en handelen. En dat is een prettig idee! Indien je dit diploma nog niet in jouw bezit hebt, dien je bereid te zijn een EHBO-cursus te volgen. Verder vragen we het volgende:

  • Leeftijd: 
U bent minimaal 18 jaar of ouder.
  • Ervaring:
 U heeft ervaring in het oppassen op of werken met kinderen. Dit kan oppas ervaring zijn, stages, werkervaring in de kinderopvang of op bijvoorbeeld een peuterspeelzaal of BSO.

We verwachten dat je de oppaskinderen een gezellige, fijne en veilige tijd bezorgt. En dat je dit op een pedagogische en verantwoorde manier doet. Verder ben je bereid een VOG aan te vragen.

Afspraken:
 we verwachten van u dat u afspraken nakomt. Ouders vertrouwen het belangrijkste wat ze hebben toe aan u. Wij verwachten dat u daar op een professionele en respectvolle manier mee omgaat.

Communicatie: 
we verwachten een open en eerlijke communicatie. Zijn er dingen waar u mee zit? Loopt het niet goed bij een gezin of komt u dingen tegen die u moeilijk vindt? Wij staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden of samen (met de ouders) te zoeken naar een oplossing.